Blog
|
22 augustus 2022

Ontdek deze twee zomerbars in Limburg en Vlaams-Brabant! 100% een bezoekje waard.

De zomer loopt bijna op zijn einde maar dat wil niet zeggen dat we niet meer kunnen genieten van een terrasje in een zomerbar in de buurt. Een afterwork, een verjaardag of gewoon gezellig samen zijn? Je vindt ongetwijfeld wel een gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de twee volgende zomerbars in Limburg en Vlaams-Brabant.

Limburg. Wellicht de mooiste en meest rustgevende provincie van ons land. Als je hier de batterijen niet kunt opladen, weten wij het ook niet meer. Een uniek stukje Vlaanderen waar je toch dat vakantiegevoel krijgt. Iets drinken, wat eten en een gezellig samen zijn? Je vindt het allemaal in deze RED-hotspot in Zandhoven.

Café Graan – Molenheide 67 – Zandhoven

Geniet samen met je familie op het rustige terras van Café Graan in Pulderbos (Zandhoven). In de schaduw van de oude molen is de dorstigen laven de belangrijkste missie maar deze zomerbar biedt ook tal van lekkernijen aan.

Vlaams-Brabant is de groene gordel rond onze hoofdstad Brussel. Het is er ideaal om lange wandelingen en fietstochtjes te maken of wat cultuur op te snuiven. Vergeet daarbij zeker niet om even uit te rusten en te genieten van een drankje in deze RED-hotspot in Herent bij Leuven.

Zomerbar Stixn – Brusselsesteenweg 406 – Herent

STIXN is een zomerbar nabij Leuven waarbij je zowel in- als outdoor kunt vertoeven. Denk maar aan een comedy night, voetbal op groot scherm, VR-game of een spelletje KUBB. Een kinderparadijs maar de grote mensen zijn ook zeker welkom! Op het buitenterras kan je genieten van een lekker biertje (lees: een RED by Petrus 😉)