#redmoments

RED by Petrus brengt jouw mooie momenten op smaak. Of je nu wil klinken op een verjaardag, genieten met vrienden in een leuke bar of thuis dineren met een geliefde, samen met RED creëer je geweldige #redmoments.

What's your RED moment?

Het leven is te kort om mooie momenten niet te vieren.
In jouw favoriete horecazaak of gezellig thuis.
Jij kiest. RED by Petrus brengt ze op smaak.

Decorative picture

The best time to celebrate is
whenever you can!
#redmoments

Decorative picture

Klaar om jouw moment op smaak te brengen?

RED is een intrigerend fruitbier voor genieters die durven en voor fijnproevers die op zoek zijn naar een ware smaakexplosie.
RED is volmondig en krachtig, zonder de aangename smaak van krieken te vergeten. Dit heerlijk friszuur fruitbier giet vlot binnen. Je bent gewaarschuwd.

8,5%
Alcohol
Gisting
Blend van hoge gisting en foederbier.
Bierstijl
Krachtig fruitbier.
Kleur en helderheid
Rood. Echt dieprood.
Aroma en smaak
Volmondig, fris en fruitig.
Decorative picture

A little party
never killed nobody!

When in doubt, drink red

Bijzonder doordrinkbaar en verfrissend

Ondanks een hoog alcoholpercentage is RED bijzonder doordrinkbaar en verfrissend. Dit komt dankzij de toevoeging van foederbier dat 24 maanden in imposante eiken foeders rijpt. Het foederbier wordt gebruikt als blend om RED frisse zachtzure smaken en aroma’s te geven.

Stijlvol en elegant

Dit heerlijk krachtig fruitbier komt helemaal tot zijn recht in het elegante RED glas. Ideaal om in stijl te genieten van een mooi moment in jouw favoriete (zomer)bar of bij jou thuis.

Smaakexplosie!

RED wordt gemaakt met heerlijke kersen én heel veel liefde. Dat smaak je! Vanaf de eerste slok wordt RED als een ware smaakexplosie ervaren: volmondig, fris en fruitig. Niet voor niets verkozen tot het Beste Belgische fruitbier.

Waar is Red by Petrus te koop?

Wil je graag dit heerlijk bier in huis halen en zo onvergetelijke #redmoments creëren? We kunnen je geen ongelijk geven. Je kan RED by Petrus vinden bij de betere bierhandel in jouw buurt of bij één van onderstaande partners.

Een #redmoment creëren in een horecazaak bij jou in de buurt kan natuurlijk ook. Geen RED by Petrus beschikbaar? Stuur ons een berichtje en wij volgen het voor je op.

Share your #redmoments

Genoten van een heerlijk RED moment?
Deel het met #REDmoment en inspireer ons en anderen met jouw geweldige en unieke momenten.

Meer weten over Red?

Heb je een vraag over RED? Of wil je graag RED schenken in jouw horecazaak?
Neem dan contact met ons op.

Decorative picture