Blog
|
16 augustus 2022

5 zomerbars in West-Vlaanderen waar wij helemaal RED van worden!

Eindelijk terug een topzomer zonder Corona, slecht weer en al die hoop miserie. Het ideale moment om heel wat schade in te halen samen met vrienden, familie of collega’s en natuurlijk met een RED by Petrus. Volmondig, fris en fruitig! Een intrigerend fruitbier voor genieters en fijnproevers. RED werd verkozen als beste Belgische fruitbier. Niet onlogisch: het is een ware smaakexplosie van friszurige krieken.

In West-Vlaanderen, de tofste provincie van België en thuisprovincie van Brouwerij De Brabandere, vind je tal van RED hotspots waar je kan genieten van een RED by Petrus. Lekker luieren, zonnen of eens KUBB spelen met een drankje in de hand kan in deze zomerbars in West-Vlaanderen:

Open Golf – Dehemlaan 24 – Ieper

Deze golfclub in Ieper is de ideale plaats voor jong en oud om je swing te testen. Na inspanning komt uiteraard ook de ontspanning met een frisse RED.

Bar Amorse – Ijzerkaai – Kortrijk

Een strandbar in Kortrijk? Ja, zeker! Bar Amorse is een gezellige bar gelegen aan Buda Beach. Af en toe komt er zelf een foodtruck langs en bouwt een DJ in de avond nog een feestje. Alleen maar genieten dus aan de Leie.

Porcherie – Grottelaan 1 – Sint-Eloois-Vijve

Het wordt tijd om eens een beentje te smijten! In Sint-Eloois-Vijve bij Waregem bevindt zich Porcherie, een veelzijdig danscafé dat van vrijdag tot zondag geopend is. Tal van events en amusante optredens brengen je in hogere sferen. (https://porcherie.be/)

Bar Hazart – Rozestraat – Staden

Op het Oostnieuwkerkse platteland bevindt zich de hele zomer lang Bar Hazart. Geniet van een lekkere RED (of twee 😉) op de zomerbeats van enkele DJ’s. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud waar kan geklonken worden op de vriendschap!

Bar Barak – Polderwind 4 – Zuienkerke

Op Domein Polderwind tussen Blankenberge en Brugge bevindt zich Bar Barak. Geniet van deze prachtige locatie waar je de zon ziet ondergaan in het meer. De kids kunnen zich hier ook uitleven op het strandje of op het springkasteel.