Blog
|
12 mei 2022

De zomer kleurt rood met RED by Petrus!

Deze zomer staat volop in het teken van mooie momenten en nieuwe herinneringen maken: apero in de tuin met vrienden, een afterwork in een hippe zomerbar, of naar het park om een KUBB-spel te spelen. En hoe kan je nog meer samen genieten dan met een frisse RED in de hand? RED by Petrus bezorgt jou en je vrienden deze zomer onvergetelijke momenten en creëert het ultieme zomerse #redmoment!

EEN BIER VOOR ECHTE GENIETERS

RED by Petrus is een intrigerend bier voor échte genieters. Het fruitbier smaakt krachtig, met een heerlijk frisse kriekensmaak. De kleur? RED natuurlijk! De lange rijptijd zorgt voor een unieke smaakexplosie die je al vanaf de eerste slok ervaart: volmondig, fris en fruitig!

En laat het net die unieke combinatie zijn die in de smaak én prijzen valt. RED by Petrus kaapte de eerste prijs weg op de prestigieuze World Beer Awards in Londen als beste fruitbier van België. “We scoren al langer bij de fruitbierliefhebber die op zoek is naar dat beetje meer, maar deze internationale erkenning als beste fruitbier doet deugd.”

Breng jouw zomers moment op smaak!

Het frisse RED balanceert perfect de zoete en de zure smaken. Het bier is een blend van 15% foederbier in combinatie met 85% dubbel bruin bier en natuurlijk kriekensap. Maar wat is foederbier precies? Foederbier rijpt 24 maanden in imposante eiken vaten en wordt gebruikt als blendbier om aan andere bieren frisse, zachtzure smaken en aroma’s toe te voegen. Dankzij de toevoeging van 15% foederbier is RED uiterst verfrissend en vlot doordrinkbaar.

Haal dit prijsbeestje vandaag nog in huis! Je kan de verkooppunten hier raadplegen

ENJOY YOUR #REDMOMENT

De zomer staat voor de deur. Een zomer waar alles weer kan en mag. Tijd dus om te genieten en nieuwe herinneringen of #redmoments te maken die we graag delen met de mensen om ons heen. En geef nu eerlijk toe, niets leuker dan gezellig met jouw vrienden aperitieven in de tuin of op café gaan, toch? Om je te helpen bij het creëren van unieke momenten, werkt RED by Petrus deze zomer samen met enkele gezellige zomerse horecazaken en zomerbars. Ideaal om samen met je vrienden van een verfrissende RED te genieten na een lange werkdag of tijdens jouw vakantie languit in één van de zomerbarstoeltjes te chillen.

Om jouw bezoek aan de horecazaken en zomerbars nog unieker te maken, zorgt RED voor het nodige entertainment. Ga op zoek naar de rode frisbee of het KUBB-spel en geniet van een geweldig #redmoment. De verliezer trakteert iedereen op RED by Petrus!

Binnenkort ontdek je hier onze RED hotspots.